Lisidor
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkVed Andres Flid man ofte bliver stor;
Saa lykkelig er Lisidor;
Han høster ind, hvad han ei saaer,
Og faaer en Søn hvert Aar.
Ved Andres Flid man ofte bliver stor;
Saa lykkelig er Lisidor;
Han høster ind, hvad han ei saaer,
Og faaer en Søn hvert Aar.