Til xxxx
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDu klager Lykken an, min Ven!
At den dit Haab begraver;
Den klager over Dig igjen,
Du er ei værd dens Gaver.
Du klager Lykken an, min Ven!
At den dit Haab begraver;
Den klager over Dig igjen,
Du er ei værd dens Gaver.