Over mit Huus
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkTo Dørre, Vandringsmand! du her skal aabne finde,
Een lukker ind min Ven; een anden lukker ud min Fiende.
To Dørre, Vandringsmand! du her skal aabne finde,
Een lukker ind min Ven; een anden lukker ud min Fiende.