Til xxxxx
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkPaa Dyd og Skjønhed er du riig,
Kun alt for viis, min Pige!
Den Vise glemmer sig hos dig;
Glem dig hos ham tillige!
Paa Dyd og Skjønhed er du riig,
Kun alt for viis, min Pige!
Den Vise glemmer sig hos dig;
Glem dig hos ham tillige!