Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Bjørg Dalan»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
{{diktbruker}}
+
<dikt>
<DET JEG EGENTLIG VIL VITE
+
DET JEG EGENTLIG VIL VITE
  
 
Det jeg egentlig vil vite
 
Det jeg egentlig vil vite
Linje 19: Linje 19:
  
 
B.Dalan
 
B.Dalan
>
+
</dikt>
 +
 
 +
{{diktbruker}}

Revisjonen fra 16. mai 2011 kl. 16:26

DET JEG EGENTLIG VIL VITE

Det jeg egentlig vil vite

er om dine hender vil holde meg,

dine kyss begjære meg,

din kropp omfavne meg,

og at du er like

levende opptatt

av livet som ikke

handler om meg.

B.Dalan



Denne kategorien inneholder for tiden ingen artikler eller filer.