Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Bjørg Dalan»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
(Tømmer siden)
 
(Én mellomliggende revisjon av en annen bruker er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
<dikt>
 
DET JEG EGENTLIG VIL VITE
 
  
Det jeg egentlig vil vite
 
 
er om dine hender vil holde meg,
 
 
dine kyss begjære meg,
 
 
din kropp omfavne meg,
 
 
og at du er like
 
 
levende opptatt
 
 
av livet som ikke
 
 
handler om meg.
 
 
B.Dalan
 
</dikt>
 
 
{{diktbruker}}
 

Nåværende revisjon fra 3. okt. 2015 kl. 15:33

Denne kategorien inneholder for tiden ingen artikler eller filer.