Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Dikt»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 12: Linje 12:
 
Jeg er best.
 
Jeg er best.
 
</dikt>
 
</dikt>
 +
 +
<dikt>
 +
To sider
 +
 +
Å være lett på foten
 +
og tung
 +
samtidig
 +
og kjenne lidenskapen
 +
og apatien
 +
parallelt
 +
å være beredt
 +
og uforberedt
 +
i ett og samme øyeblikk
 +
å bli elsket
 +
og hatet
 +
forståelig nok
 +
å være lykkelig
 +
uansett
 +
 +
</dikt>
 +
 +
Legg til [[Kategori:Dikt]]
 +
[[Kategori:kjærlighet]]

Revisjonen fra 29. mar. 2009 kl. 00:46

Dette er en oversikt over alle diktene på dette nettstedet.

Se forfatter-kategorien for å bla sortert etter forfatter.


Jeg er best.

Alle liker meg.
Alle er glad i meg.
Jeg er best.

To sider

Å være lett på foten
og tung
samtidig
og kjenne lidenskapen
og apatien
parallelt
å være beredt
og uforberedt
i ett og samme øyeblikk
å bli elsket
og hatet
forståelig nok
å være lykkelig
uansett

Legg til

Underkategorier

Denne kategorien har følgende 165 underkategorier, av totalt 165.

1

A

B

D

E

F

G

H

I

J

  • Jenter(tom)
  • Jul(4 K, 37 S)
  • Juni(1 K, 1 S)

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

Å

Sider i kategorien «Dikt»

Under vises 82 av totalt 82 sider som befinner seg i denne kategorien.