Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Dikt»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
(Kjære reserve pappa)
Linje 1: Linje 1:
 +
Dette er en oversikt over alle diktrealterte kategorier på dette nettstedet.
  
Gud.. Er du der?
+
* Se kategorien '''[[:kategori:alle dikt alfabetisk|alle dikt alfabetisk]]''' for en alfabetisk liste over alle diktene.
For jeg trenger deg nå og alltid i mitt liv.
+
* Se kategorien  [[:Kategori:Forfattere|forfattere]] for å bla sortert etter forfatter.
Du har sagt at vist det er noe så kan jeg alltid komme til deg.
 
Jeg er dit barn og du er min himmelske far.
 
Du har sett mine kamper i livet.
 
Du har hørt og kjent mine tanker og smerter.
 
  
Gud jeg kommer til deg.
+
Dikt ''er'' bra for deg. Motstand mot dikt er nytteløst. Lær deg ett kort dikt om [[:kategori:kjærlighet|kjærlighet]] utenatt og les det for din kjære/noe du vil ha kjær for ett bedre samliv.
Kan du komme til meg?
 
Fordi jeg vandrer og vandrer i en mørk tunell uten å finne lyset.
 
Jeg vil så gjerne ha deg i hjerte og tankene mine hele tiden.
 
Fordi jeg vet at vi ikke har pratet så mye som vi skulle gjort.
 
  
Gud, pappa, min Herre og konge.
+
--------------------------------------------
Du ser og vet hva jeg trenger mest i livet mer en jeg selv vet.
+
<dikt>
Du vet best og jeg vet at du vil gi meg alt jeg kan drømme om.
+
Du faller
Ingenting kan sammenlignes med din kjærlighet og nåde.
+
så lett
Du er min pappa og jeg elsker deg.
+
så liten
 
+
og havet er stort
Gud min kjære pappa som elsker meg ubetinget og høyt.
+
likevel er du
Jeg trenger ikke være rik eller perfekt.
+
så viktig
For jeg er allerede perfekt i dine øyner.
+
<dikt>
Jeg er din øyesten og ditt barn.
 
Jeg er skapt i ditt bilde.
 
 
 
Du vil gjøre store ting i mitt liv.
 
Jeg vet at jeg må sette meg ned i ditt fang så du kan ta deg av meg.
 

Revisjonen fra 19. apr. 2010 kl. 20:06

Dette er en oversikt over alle diktrealterte kategorier på dette nettstedet.

Dikt er bra for deg. Motstand mot dikt er nytteløst. Lær deg ett kort dikt om kjærlighet utenatt og les det for din kjære/noe du vil ha kjær for ett bedre samliv.


<dikt> Du faller så lett så liten og havet er stort likevel er du så viktig <dikt>

Underkategorier

Denne kategorien har følgende 165 underkategorier, av totalt 165.

1

A

B

D

E

F

G

H

I

J

  • Jenter(tom)
  • Jul(4 K, 37 S)
  • Juni(1 K, 1 S)

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

Å

Sider i kategorien «Dikt»

Under vises 82 av totalt 82 sider som befinner seg i denne kategorien.