"bare deg"

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vi er jo alle like, alle er menneskelig.

Vi må bli takknemlige for det vi har,
før det blir for sent,
glemmer vi det rent?
Det heter ikke noe ”jævla neger”!
hvorfor skal de hvite alltid spille jeger?

Man skal behandle alle som sin søster eller bror,
alltid bry seg om sin far og mor.
Gi verdien litt av deg selv,
ikke la oss bli splittet av en elv.

Lev hver dag som det skulle vært din siste,
da har man ingen tid å miste.



avatar

Anonym feiging (78633d2e36)

for 24 minutter siden
Poeng 0
Jævla homse
avatar

Anonym feiging (78633d2e36)

for 22 minutter siden
Poeng 0
Bare tulla
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.