Å hellige natt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Å hellige natt
Å hellige stund førr verden
då gudemensje te jorda steig ned
Førr å førrsone verdens brott og synde
førr oss han dødens smerte lei
Og håpets stråla går igjennom verden
og lyset skimre over land og hav
Folk, fall no ned, og hels glad di friheit
Å hellige natt - du frelse åt oss ga
Å hellige natt - du frelse åt oss ga

Førr frelsern korsa våre tunge bøye
Vår jord er fri - himlen åpen no e
I din slave du ser en elska broder
og sjå - din uvenn blir deg kjær
Frå himlen bragte frelsarn oss freden
førr oss han nedsteig i si stille grav
Folk, fall no ned, og hels glad di friheit
Å hellige natt - du frelse åt oss ga
Å hellige natt - du frelse åt oss ga