Årer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg har noe å si. Vær så snill, bli!

Smerte er ikke alltid like lett, derfor pleier jeg å vaske den vekk.
Jeg vasker med tårer - fordi de gir meg årer, årer til å holde meg fast.
Når jeg mister årene, prøver jeg tårene
men kommer ingen årer tilbake,
da er jeg havnet på dypt vann, på leting etter land.
Land som kan føre meg tilbake. tilbake til livet.
Jeg holder meg fast så god jeg bare kan,
men ingen mann, noengang, har aldri kjent på dypet;
det kalde, det mørke.
Alle faller ut av båten, men ikke alle klarer å finne årene sin igjen

Jeg er på leting etter mine, er du på leting etter dine?


av Floke (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.