Året
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDet går mot vår
Det skjer raskt
Klokka går
Fuglene synger
Det går mot sommer
Det skjer sakte
Varmen kommer
Blomstene hilser
Det går mot høst
Det skjer nok til slutt
Kulden er ingen trøst
Bladene danser
Det går mot vinter
Det skjer i store grep
Ingen varme hinter
Snøen sover
- av Thea (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer