Åtte år siden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Åtte år siden

I dag er det åtte år siden. Åtte år uten din stemme,
åtte år uten ditt selskap, åtte år uten ditt smil,
åtte år uten din latter, åtte år uten dine
klemmer og åtte år uten deg.

Savnet er fortsatt stort og sårt. Noen dager er ekstra tunge,
denne dagen er tyngst, dagen da du brått ble revet bort,
dagen da alt raste sammen, dagen som var vanskelig å
forstå og akseptere.

Du vil alltid være i mitt hjerte og i mine tanker.
Du vil alltid være her selv om du ikke er synlig,
jeg vil alltid huske din stemme, ditt selskap,
ditt smil, din latter og dine klemmer.
Jeg savner deg, vi sees igjen kjære broder.

Skrevet av: Leif Øyvind Kløv