Ørnens spente vinge

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


stor, stygg slem, spøker i mitt hjem
som en god venn, drikker klonk, av dunk
c h a ch a c ha
han er fri som en fugl,
stor som spennet vinge ørnes
 sammen med musikken glade ører