-HÅP-

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Håp er tanker,
tanker med mening,
tanker med mening i livets tunge stunder

Håp gir oss tro,
tro på oss selv,
tro på at alle kan skape mirakler.

Håpet får frem
våre uante krefter,
krefter som overgår hver eneste mester,

Gi aldri opp håpet,
det gir oss vår styrke!
Derfor er håpet så viktig å dyrke!

av Singer-s (ris og ros)


avatar

Anonym feiging (41e9eff82c)

for 21 måneder siden
Poeng 0
Hvem skrev dette, og når?
avatar

Anonym feiging (c9fde9d37d)

for én time 13 minutter siden
Poeng 0
WOWWWW så dypt jeg har ikke ord
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.