100 små engler
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkI mors mage vokste du,
sparket og slo, men akk så god
5 måneder hadde gått,
to dager før en bursdag ga du opp
I svarte klær var gleden vekk,
et barn, ei søster, vår kjæreste skatt
Vår Oda, vår engel, fløy bort en natt,
vi minnes hver en dag, smerten vi bar
Vårt savn er høyt, vår sorg er djup,
100 små engler står hver en jul