2005

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Viktige hendelser 2005

September[rediger]

  • Diktsamlingen Guldkorn fra slutten av 1890-tallet ble lagt ut på dikt.org under GNU Copyleft.
  • Partiene Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Arbeiderpartiet vant stortingsvalget med tilsammen 87 representanter.