3 ønsker

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det var en gang en mann fra Somalia som fant en lampe.

Han gnidde på den og ut kom en mystisk tørrfisk.

Fisken sa at han kunne få tre ønsker.

Jeg vil ha en villa, sa mannen. Da fikk han en villa.

Jeg vil ha en bil sa mannen. Da fikk han en bil.

Jeg vil være omringet av hunnkjønn. Da ble mannen en tampong...