Adventsangen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vårt første lys vi tenner
og ser opp mot det blå.
Vårt første lys vi tenner,
Guds sønn vi venter på.

Vårt annet lys vi tenner,
for Jesus gjør vi det.
Vårt annet lys vi tenner,
snart får vi stjernen se.

Vårt tredje lys vi tenner,
la stjernen skinne klar.
en bønn til Gud vi sender,
nå kommer julen snart.

Vårt fjerde lys vi tenner,
hør englesangen så nær.
Fold hender, barn, fold hender,
nå har vi julen her.