Aldri for sent å snu
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkFjell uten grunn
faller ikke
de flyr som skyer
uten regn
som faller
oppover
innover
gjennom-
vått
alt er lov
i fjellklatring
Fjell uten grunn
faller ikke
de flyr som skyer
uten regn
som faller
oppover
innover
gjennom-
vått
alt er lov
i fjellklatring
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (29672d757b)
Permanent lenke |