Alle og enhver

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det var et viktig arbeide som skulle gjøres,
og Alle var sikker på at Noen skulle gjøre det.

Enhver kunne ha gjort det,
men Ingen gjorde det.
Noen ble sinte på grunn av Alle sin jobb.

Alle trodde Enhver kunne utføre dette,
men Ingen forsto at Alle ikke ville gjøre det.

Det endte med at Alle bebreidet Noen
da Ingen gjorde hva Enhver kunne ha gjort.