And
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkKoteletten ble svidd,
hagen var full av midd.
Det som er rart,
er at du er en and.
Selv om det var jeg,
som startet en brann.
Det var du som slukket,
det med vann.
Det var derfor jeg begynte,
å kalle deg for and.
av Filip Spanne
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (ab5c5fbf3b)
Permanent lenke |