Andøy komunne

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Andøy Komunne er en av de fattigste komunnene i verden. Andenes skole er en del av denne komunnen og internettet er veldig tregt. Pengene er brukt opp av Trygve og Jonni Solsvik (ordføreren). Dette merkes godt for turistene og de som bor på Bleik. Veiene er ekstremt dårlige og hullete, det er som å kjøre til solsvatnet på Bleik er akkurat som å kjøre i denne komunnen. Ha en god dag.