Annerledes
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Vi har en liten søster
Vi har en liten bror
som er litt annerledes
enn andre barn på jord
D.S.
Vi har en liten søster
Vi har en liten bror
som er litt annerledes
enn andre barn på jord
D.S.