Ansiktet ditt...

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg nytter synet av ansiktet ditt
roen din er en klukkende bekk.
Om ømheten din
så dyp som det mørkeste tjern.
Jeg bare legger meg på ryggen
og svømmer dypere ut.
Og håper at det aldri tar slutt...