Arvesynd
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkjeg var et ensomt barn
jeg er dømt til å bli en ensom voksen
en seier som vedvarer uten
vann veske !!liv!!
gaven som fortsetter å gi:
jeg fortjener et glass vin, til
melet flyr avsted uansett hvordan du jobber med det
jeg er mettet
jeg er tørst
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer