Bærre trø i graset
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkBærre trø i graset
kjenne dei mjuke strå
ligg djupt i enga
bli ein art nouveau
Dråper
som drueklaser
slipp taket
vert rytmer
i naturens parafraser
Lytt
høyrer du blåklokkene
i vinden
spille?
Enga kviskrar:
kvil
lytt til sommerens symfoni
med overtyre i april
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer