Bare min

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

bare min

alt jeg trodde jeg viste,
alt jeg trodde jeg forsto.
hele mitt liv ble snudd på hodet,
den dagen jeg møte deg.

trodde jeg hadde funnet min plass,
min plass der jeg hørte hjemme.
jeg så traff jeg deg,
og ingenting var slik jeg trodde.

jeg viste fra første sekund,
at du var spesiell
jeg viste bare ikke hvor spesiell.

jeg har nå kommet hjem,
funnet min plass
min plass er hos deg.
mitt hjerte banker,
jeg vet nå at mitt liv var tomt uten deg.

du er den eneste ene,
den eneste for meg.
vi er den samme,
gjenspeilt i hverandre.

men kan det virkelig være sant,
kan du være bare min?
min egen, tvillingsjel?



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.