Barna var i fare.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Barna var i fare.


Barna var i fare.


Er barna i fare?
Nei, for barna er, ikke, i fare.


Barna var i fare,


så kom Reiki-healeren
med sin krystall.


Krystallen lyste noen stråler.
Så var barna ikke i fare, lenger.

Markus Gyltnes


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.