Barne-nytaarsønsker

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vi ønske hver Husbond en gylden Disk,
paa hver en ende en lækker Fisk.
Da Himmelens Engle stor Lystighed faaer:
Vi ønske jer Alle lyksaligt Nytaar.

Vi ønske hver Madmoer et Skjørt af Uld,
det varmer vel bedre enn Sølv og Guld.
Da Himmelens Engle stor Lystighed faaer:
Vi ønske jer Alle lyksaligt Nytaar.

Vi ønsker hver Søn i Haanden en Pen,
saa nyttigt er Sværdet ham ikke som den.
Da Himmelens Engle stor Lystighed faaer:
Vi ønske jer Alle lyksaligt Nytaar.

Vi ønske hver Datter saa net en Rok,
da spinder hun Uldtraaen silkefin nok.
Da Himmelens Engle stor Lystighed faaer:
Vi ønske jer Alle lyksaligt Nytaar.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.