Batteriet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Når batteriet er tomt
Hva gjør du da?

Finn noe i bakhånd-
Sjekk sekken, sjekk veska...
noe å dra fram
så en ikke ser så
ensom ut


av Thomchris777 (ris og ros)

<comments />