Benektelse
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg sitter her med et ganske så beruset hode.
Hvorfor drikker jeg? Jeg føler hvertfall ingen angst.. Er det derfor jeg drikker? At jeg fortrenger angst? Min aggresjon er værre en angsten, er min mening. Mine blodårer pumper lava, noen ganger... Ikke angst..
Det kan være at frykten og aggresjonen er den samme..
- av Apathos (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer