Berre helvta.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det uendeleg gode med å møtast på halvvegen.
Å sjå deg koma og samstundes sjå deg sjå meg koma.
Og vite at du er like glad for det som eg.
Det uendeleg gode med å eige berre halve stunda, og å unne deg andre helvta, av heile mitt hjarte.
Måtte slike halve stunder vare heile livet.


av peren (ris og ros)

<comments />