Bin-Laden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Djevelen er i oss alle
Til og med i Bin Laden
Vi liker å se andre forfalle
La oss bombe hovedstaden

Jeg liker ikke politikk
Bare Carl I Hagen
Takler ikke statistikk
La oss Bombe hovedstaden.

Jeg trenger noe å le av
Ser ikke den store skaden
Alkoholprisen er ikke lav
La oss bombe hovestaden

Jeg savner min ledsager å venn
Hans navn er Bin Laden
Snart møtes vell vi igjen.
Så kan vi sammen bombe hovedstaden.