Blåmerker er en kunst

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Der hukommmelsens arr åpnes og lukkes i en smertefull rytme,
vil kunsten av blåmerker alltid settes høyere i menneskets hvite øye.
Kunsten er at når blåmerkene oppnår samme dybde og størrelse som arrene,
vil smerten vises nok til å ikke bli oversett.
Når det åpne sår vises i lilla, blått og rødt, kanskje grønt,
vil folk gi deg fred til å bli hel.


av Willaw (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.