Blir de grønne igjen?
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSyria bygges opp
turister reiser tilbake
gribber bortvises fra Allepos himmel
men hva med de syriske blomstene
blir de grønne igjen?
Syria bygges opp
turister reiser tilbake
gribber bortvises fra Allepos himmel
men hva med de syriske blomstene
blir de grønne igjen?
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer