Bredal

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

God jul, baby[rediger]

av Bjørn-Aage Bredal

Regnet faller ennå, baby
Det faller hardt, hardt
Og sårene gror, baby
Større og større
Alle sår gror

Og husene brenner ennå, baby
Skrikene er der
Skjærer gjennom den døde masse
Forsvinner ut i fortvilelsen
Skrikene er der, baby

Og vinden uler og blåser
Tar bort hvert skrik
Skrik om hjælp, baby
Skrik om hjælp

Vinden uler og blåser
Blaser frost og snø fram
Det er kaldt, baby
Det er kaldt

Juleklokkene ringer
Klokkene ringer døden, baby
Døden
Det er jul
God jul, baby...
                         ...god jul.