Bruk dikt.org som søkemotor

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Legg til sok.png

Du kan enkelt legge til dikt.org som ett alternativ i listen over tilgjengelige søkemotorer i moderne nettlesere som Mozilla Firefox.

  1. Trekk ned menyen for søkemotorer i Firefox ved å klikke ned-pilen til venstre i søkefeltet.
  2. Velg "Legg til Dikt (no)".