Bruker:Arntsen 92
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkArntsen 92
Personlig informasjon
Virkelig navn
Martin
Fødselsdag
February 13th
Skoler
Industrimekaniker
Om meg
Har Dysleksi men ka skal man gjøre med det..
Diskusjonsside
Martin
February 13th
Industrimekaniker
Har Dysleksi men ka skal man gjøre med det..