Bruker:BernerBB
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkBernerBB
Personlig informasjon
Virkelig navn
Berner Bang Berntsen
Sted
Mo i Rana,
Hjemsted
Mo i Rana, Norway
Om meg
Poet
Diskusjonsside
Berner Bang Berntsen
Mo i Rana,
Mo i Rana, Norway
Poet