Bruker:Carenevo
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkCarenevo
Egendefinert informasjon
Egendefinert 1
ennå mangler menneskene mål
helt til det fant seg selv ved å overgå seg selv på vei gjennom speil-bøyde labyrinter her på denne siden skal flammer speile seg i blikkstille vann
Personlig informasjon
Virkelig navn
carl fredrik ilgen enevold
Fødselsdag
May 28th
Steder jeg har bodd
Valdres
Skoler
beltesenga på oslo universitets-sykehus
Diskusjonsside