Bruker:OveKristian
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkOveKristian
Personlig informasjon
Virkelig navn
Ove Kristian Olsen
Sted
Fauske,
Fødselsdag
November 8th
Yrke
Langtransport sjåfør
Steder jeg har bodd
Fauske, Moss, Oslo, Sveg, Boden, Arvidsjaur
Diskusjonsside