Bruker:Ulf Utstrand

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
avatar
Ulf Utstrand
Egendefinert informasjon
Egendefinert 1

Rasjonelt tenkende vesener er en truet art i denne verden, fordi denne verden er alt annet enn rasjonell.

Egendefinert 2

Vi må passe på så vi ikke drukner på land, sånn dann og vann.

Egendefinert 3

Det ligger et eple på bordet...optimisten sier : "Åh , det vil jeg spise...." Pessimisten sier : "Men, det er jo halvråttent...."

Egendefinert 4

Svinaktigheten er størst blant mennesker, og ikke blant svin generelt.

Personlig informasjon
Virkelig navn

Ulf Utstrand

Sted

HALDEN,

Hjemsted

HALDEN, Norway

Yrke

pensjonist.

Nettsteder

Google, you tube.

Steder jeg har bodd

Norge og i utlandet.

Skoler

Kunstskole.

Om meg

Jeg lengter hjem, men jeg vet ikke hvor.

Diskusjonsside
Du må være logget inn for å sende meldinger til andre brukere