Brukerdiskusjon:143

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 
Hva er kjærlighet?

Der og gi deg glede blir til en fornøyelse
Der smilet ditt smelter meg hver eneste gang
Der ditt nærhet gjør meg fullkommen
Der tiden uten deg ikke har noen mening
Der fargene i livet kun viser deg
Der vonde tider blir til en kjærlighets erklæring
Der jeg har opphørt og eksistere
Fordi vi er sammensmeltet til noe som kalles kjærlighet

It still hurts

Jeg skulle prøve og finne meg selv
Men uansett hvor jeg dro fant jeg deg
Jeg dro ut for å samle mine tanker
Men du var overalt, i mine tanker og i mine drømmer

It will always hurt now

Der reisen gjennom livet gjøres alene
Der ha det har fått en ny betydning
Der anger er din følgesvenn
Der enden venter sorgen
Der vinden rører din sjel
Der regnet smaker som tårer
Der havet minner om ensomheten
Fordi du vil alltid være mysteriet i mitt liv

I will always
love you

143