Brukerdiskusjon:Erica82

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

---

Se på meg
bak tomme øyne
og hul latter
bak steinansikt
og likblek hud

Innenfor sammenbitte tenner
og en døende kropp
innenfor bedøvede tanker
og de stumme skrik i natten

Bak den sylskarpe nål
og de mange sprøytestikk
bak de falske gleder
og min erkjennelse om tap

Innenfor utslitt kropp som rister
og abstinensene som river nådeløst
innenfor en sjel i oppløsning
og et helvete av et liv

Se på meg
på innsiden av alt
der alt nå er dødt
- helt sende kaldt

Se mitt ødelagte liv
se på meg
veien hit - den trenger ikke være lang
det kunne like gjerne skjedd deg