Brukerdiskusjon:Lauen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mitt liv[rediger]

Mitt liv det er som havet
Det går langt mellom hver båt
 
Mitt liv det er som havet
Stort sett rolig, men noen ganger stormfullt

mitt liv det er som havet
Du ser ikke noe annet enn horisonten


Long time ago[rediger]

A long long time ago,
I can still remember.
How that music
used to make me smile.

But now I wonder
what to do,
whenever I get lonely,
and the music just wont do..

It cant help me,
No one can,
Im all alone,
Just the way it used to be..