Brukerdiskusjon:Linni

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

mitt hjerte.[rediger]

mitt hjerte det lengter.
mitt hjerte det går.
det lengter og lengter etter en til som den kan få.
mitt hjerte så deg første gang.
det var som å høre en vakker sang.
mitt hjerte det donket og donket så jeg nesten datt,men så kom du og tok meg i mot.
mitt hjerte det hamret og slo og jeg håpet vi kunne bli to!!!!!!!!!