Brukerdiskusjon:Puuzen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

ROSEN[rediger]

En liten rose, henger alene på en rosebusk.



En etter en forsvant alle de andre, Rosen er alene.



Nå blir denne rosen også tatt, den blir flyttet til et annet sted,



der man ikke kjenner noen.



Nå har rosen fått flere venner, en bukett kaller vi det,



Men en etter en visner de og forsvinner.


--[ZeZore] 11. jun 2011 kl. 08:55 (UTC)