Brukerdiskusjon:Riegrot

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Søt musikk.[rediger]

             Det er en jeg har så lyst til å holde i hånd,
             med henne jeg gjerne vil knyte noen mbånd.

            Når du noen ganger nær meg har stått,
            har jeg kjen at hjertet fortere har slått.

            Jeg er av natur veldig skjenert og redd,
            derfor har til nå ingen ting skjedd.

            Men i dag har jeg bestemt at det for stå til,
            jeg går til henne og spør om hun leie meg vil.

            Hun smiler og sier at det vil hun gjerne,
            det er som hele verden forsvinner i det fjerne.

            Så rusler vi innover i skogen på den lille sti,
            jeg spør forsiktig om et kyss jeg henne kan gi.

            Da bøyer hun seg mot meg med sin varme munn,
            Dette her er min lykligste stund.

            Fremdeles vi seiler på samme bølge,
            Tenk at jeg har fått fast følge.

Torgeir,E