Brukerdiskusjon:RitaS

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

EN DRØM (har melodi)

Du skal vite jeg savner deg.
Mang en tåre er grått.
Lurer på om du savner meg.
Si meg, har du forstått?
Lille meg lengter etter deg,
prøver å glemme, men tanken vil bli.
Surrer rundt på min drømmevei,
du og jeg i min fantasi.

Skulle ønske at du var min,
og du var glad i meg.
Ligge tett inntil kroppen din,
kjenne varmen fra deg.
Tenk å være den jenta som
du syns om, som du vil ha nær.
Og vite du føler sånn som meg,
når jeg vil bli, så vil du ha meg her.

Tanken på deg gjør meg så øm,
men vet, du blir kun en drøm.